20110615

mukabuku


aku dah deactivate fesbuk. ya aku tahu. deactivate itu kejap sahaja. lainla kalau kau delete kan. tapi rasa sayang aku kat fesbuk masih ada lagi. sekulmit. mungkin lepas berapa hari, muka aku akan terpampang balik di fesbuk. ah sapa kisah. asal aku deactivate kejap pun jadilah.

boring sangat.

boring bila tengok kawan kau buat status jiwang dengan pakwe dia. ya aku x jeles. aku kesian. kesian tengok tak ada orang tegur dia. termasuklah aku. :( . bila hangat bercinta, semua rasa macam syurga. tapi bila bergaduh, mula buat status emo2. kau tak rasa boring ke baca?

dan di fesbuk juga ada ayat sarkastik. bukan untuk menegur, tapi untuk menghina. okay.

fesbuk membuat aku x suka pada orang yang dah lama aku kenal. dan eloklah kalau aku deactivate kejap.

layan tumblr lagi best


7 comments:

Nurul said...

I agree! FB membawa masalah, if we don't control ourselves. Nak control tu haa, payah sikit. -__-"

Khaliesah . said...

agaklaa..ssh kalo dah addict sgt kan

apples and roses said...

penah buat post pasal fb cani dulu. tp simpan dlm draft.









I hate fb tp.................... aduhai

Khaliesah . said...

mmg aduhai..huhu

nabilah said...

aku terkejut tgk nama kau tkde bile aku search nama kau

sumpaaa, aku sukaa post ni
heee.

Khaliesah . said...

np ko cr nm ak?? hehe

nabilah said...

saje nk tgk kau buat ape
stalk kau HAHAHA