20110617

flipped

averageteenblog:  awww

sweet movie, simple story. i loike :)

7 comments:

ELIESSA said...

kak khalis tgk kat mana eh? ada link tak?

Khaliesah . said...
This comment has been removed by the author.
Khaliesah . said...

k.khalis dwnload..

Anonymous said...

maaf lah komen kat sini.macam mana ye nak dapat background comel macam blog awak nie.saya dah puas carik.memang ada banyak je pun.tapi.haha.susah la.kena edit2 htm l sume.my bad.x reti lah.boleh ke share?

thanks,dear.

lotusfinder.

Khaliesah . said...

background ni, x silap saya, saya dapat dari photobucket..kalau tak silaplah. hehe.
pastu saya masukkan kat template designer yang kat blogger ni. sebab saya guna simple template. jadi macam senang nak edit. tak libatkan html. saya pun sebenarnya pun x reti html2 ni.huhu

ELIESSA said...

oh..download kat mane? ada link tak. susah la nak carik..

Khaliesah . said...

kat mediafire-movie.com :D