20100504

tagged by cik cun

cik khairunnisa telah mewasiatkan aku untuk menjaga lembu taff ini

Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active

mereka2 yg meRINDUI dan merupakan BFFTD kpd penternak lembu sebenar.HAHAHA ;P
SARAH IMAN
SYAIDATINA AMIRAH
SYAFIQAH SYAHIRAH
AISYAH HUSIN
NABILAH *even ko tak knal, aku nak tag jugak.haha

kwn2ku yang baru buat blogg :)

Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat…

silalah melaksanakan wasiat inii ;) belalah lembu ni, kesian dye dah slim

Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

tido, makan, posing mcm nak masuk next top model

Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

beras mentah + gula dan pucuk pokok ape ntah.nak hilangkan sakit perut punya pasal

Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

436. banyak delete kau2 yg tidak ku kenali

macamane korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…kat mana???

dekat drama, dekat music video, dekat google, dekat youtube, dekat fesbuk. romantik kan.haha

10 comments:

Lil' Caliph said...

romantik gila. maunye x bsepah2 spouse ko. ahaha.
sini pasang satu, situ tpikat satu.
haha :DD

SiLvEr_uMie said...

gmuk je lmbu 2..hahhaha..top model??????x ckp syrt r dek.ngehehheh

syafiqah; said...

hahahahahahahahahaah

WAWA!

khaliesah said...

mye;tau xpee
xda sape2 yg kisah cinte dye seromantik aku.hahaha


umie;ape2? syarat ape???huhuhuhuh


eyqa;eceh bfftd oh..huhu

sugar2 kapas strawberry said...

masih pelik kenapa lembu ni kaler coklat

syaidatina amirah said...

weh wajib ke kene letak gambar lembu ni

nabilah said...

wakakaka
sungguh bajet jwpn kau jumpe spouse pakwe kau

khaliesah said...

sis linn;sbb dh tua kot.haha


mer;wajib arr


beja.haha.btol uhhehe

syue said...

jawapan last, terbaikkk =)))

khaliesah said...

haha!
XD