20100517

macam-macam

oke aku bajet taknak beli dvd You're Beautiful konon nak simpan duet.
tapi tergoda pula dengan harga murah kedai ni.
murah 20 ringgit je. tapi susah nak cari yang bukan 100rm laenla kalau lanun punya.
tu yang pakai rembat je. ish2 apala nak jadi dengan kau.

tula sape suruh aku beli behind the scene YB.
kan dah ada perasaan nak tengok balik cerita tu.. huk2
kesimpulannya silalah jangan beli BTS dye kalau kau xda dvd dye.haha

sekarang di penang.
selamat la ada astro + internet kat cni.
kalo x aku dah mati kebosanan.
teringin pula nak pergi laut. main pasir. tengok sunset. romantik dow. *oke.abaikan


barang semua dah siap kot. tinggal surat2 yg x habis isi lagi. makanan. tu je kot.
semoga Allah permudahkan segalanya. wish me luck!
bak kata mak aku lepas ni belajar jangan pikir diri sendiri dan mak ayah dah. pikir masyarakat agama. belajar ikhlas kerana Allah.
erm makin matured makin banyak dah tanggungjawab. semoga tergalas la semuanya. insyaAllah

15 comments:

╚► Scya Lollita◄╗ said...

ye !
makanan sgt pntg .
jgn smpai terlupa !
haha

khaliesah said...

okeh!haha!

anis;LaDolceVita. said...

Yeah,
mari kite menjadi pelajar universiti pd peringkat dummies 23 mei nih.
;)

khaliesah said...

ahakx.jum2
mls kot nk orientasi.huhu

Lil' Caliph said...

weitt knk2 kne attend orientasi.
kau, da pndai cheesy2 romantik tgk sunset eyyyy. haha


ps. eh aku mmg sepndpt dgn mak ko lah. matured kannnnn? ;DD

natsumiDyla said...

yup. semakin kita berganjak ke usia lebih matang, cabaran makin besar :)

khaliesah said...

mye. eleh aku tau ko pun nak jugak tgk sunset sundown sunup sunsleep.huhuhuh.

matured GILA.hahaha

dyla;tol2.rs mcm nak jadi baby balik.haha

Zida said...

pehhh khales matured gila! gud luck my dear :)

khaliesah said...

insyaAllah.
u too ;)

iema_z said...

nak ikut pegi blaja! =P

khaliesah said...

jum!haha!

syue said...

okey awak, wish u all the best kt U nnt ye? take care. jaga makan tauu. hehe. jgn suka beli brg selain utk studies. hihihi. sibok pulak nasihat org XDD

khaliesah said...

haha,terimakaseh~
terharu nii.hihi
oke.awak pon :)

sugar2 kapas strawberry said...

air mineral!

jgn lupe... ;)

ohh onew.. ;)

khaliesah said...

okies sis

ohh onew jugak.haha ;))