20100516

before midnight


pertama, saya mahu berterima kasih sungguh2 sangat2 kepada cikgu ustaz ustazah saya.
yang tak jemu2 memberi ilmu, tunjuk ajar dan nasihat
jasa mu memang tak terbalas too many much!(x leh kira)
Alhamdulillah kerana didikan cikgu saya berjaya menjadi orang dan what i am today*eceh,macam dan jadi pm pulak. huk2
apapun2 saya mengharap doa cikgu untuk kejayaan saya dunia akhirat.
sayang cikgu dan maafkan saya atas segala salah silap

cikgu tadika islam solehah 9698
cikgu sri abim 9904
cikgu sam smel 0508
cikgu kisas 0809

THANK YOU SO MUCH! :)


kedua *** menang! haha!


ketiga GUD LUCK kepada mereka yang mintak mara. semoga kau mendapat yang terbaik ok

4 comments:

syue said...

yeahh :-) selamat belated hari guru utk cikgu khalisah. hehe. kite tk wish sorang pun. kejam tk! XDD

khaliesah said...

haha,
kte pon wish kat cni je
x wish pon sorg2 huhu

free font said...

hello! how are you?
if you need unique fonts, you can visit our website.

Anonymous said...

free por [url=http://pornushi.ru/english-version/russian-voyeur/doc_229.htm]italy girls[/url]