20100513

back to basic :)


eh eh blogku sudah berwajah baru..
huk3. tiba2 rajin kot nak tukar. bosan ashik layout sama.
lagi2 dah nak masuk u rasa macam dah matured. so tukala layout yg kunun2nya matured. hehe

btw. my heart is beating so fast kot bila pikir nak masuk usim dah. adoii. cuak2
dan kakak yodae yang belajar kat usim kata ada test bi masa minggu orientasi.
tapi untuk tentukan kelas saje. tak effect kau punya masa foundation. ALHAMDULILLAH. fuhh~

aku nak study kot b.i tapi banyak sungguh dugaan cabaran kat depan mata. cd yang ta habis lagi tengok. movie. download. internet. arghh.. kau tengokk..banyakkan?huhu
adoii. susah oh didik nafsu lawan bnda ni. hoho


sam smel ada buat hari guru isnin minggu depan. nak pergi. tapi macam biasa, aku tiada di selangor oh. mintak maaf kepada kau yang mengajak. kirim salam terima kasih kepada mereka.

10 comments:

╚► Scya Lollita◄╗ said...

dlm proses mnjrakkan dri drpda bnde2 lagha ni
haha

Lil' Caliph said...

omomo. english kau on9 intenet saje suda bole blaja.
mainly in english je :D

aigooooo sumpah jeles xDD

khaliesah said...

tak payah la jeless
ko lagi terel dr aku oh.huhu

khaliesah said...

scya.agagaga.bagos2.huhu

Aina Mardhiya said...

all the best khales!

anis;LaDolceVita. said...

Betul2!!!
Dugaan aku nih berliku-liku.
Dahal tgh runsing x sempat nk abeskan OML bfore msuk UIA.
Hahaha.

khaliesah said...

aina; ko pon!


anis;yg tu paling dugaan la kott.hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

akk ad sorg kwn kt situ...kt usim

khaliesah said...

yeke?
leh bknlan nnti.
pastu gosip psl akak.hehehe
men2 je.sy an baek ;P

sarah iman said...

kisas punya hari guru pun isnin depan