20100320

Versus!

Ketawa. "Saya juga."
"Apa la pakai ayat skema."
Ketawa lagi. "Sebab dah jadi budak skema."
"Ada ke budak skema."
Senyum. "Ikut skema Allah dan Rasul."
"InsyaAllah."
-Versus

haha hehe huhu akhirnya sudah beli novel kegemaran ramai, VERSUS!^^

tadi pegi KLIBF. ramai gi-la orang kau.
aku rase PWTC tuh dah jadi tin n maknusia kat dalam tu jadi sardin.
apapepun aku dapat beli 3 novel. berkat kesabaran menongkah lautan maknusia. sampai tudung pun sengetbenget mcm ape je*tapi still cun.haha
beli 2 novel ingris, murah siud. dapat 30% discount,heaven gilee

jadi jangan lepaskan peluang menyerbu PWTC okeh ;)

8 comments:

syafiqah; said...

hoiiiiiiiiiiiiiiiiii

tampar kanggg
saje je
weh,da bace post kat umah aku weh
sile la BFFTDkuuu

nawal said...

tudung senget benget, tapi still cun..





anda pasti? hahahah!





weh, best x versus??
jeles nih!

khaliesah said...

eyqa; sari dah cop dlula..
tapi stiap dipinjam pasti ad byrnny.hahaha


nwl; ak br bc 2 pge.tp mcm romantik je,HEHEHE

zida said...

hahaha!
aku pon beli novel ingris~
bapak gile murah!!
rabu kat nak fly lg gi sane,
nak beli novel melayu plak.
novel agama ahad depan
hehe

*blagak dwet cam byk je*

nabilah halimi said...

aku dh rase nk sumbat mulut kau
khales, kau jgn jeleskn aku
aku lmbt lagi serang pwtc
waaaa~

khaliesah said...

zida;wah!!
semangat gle~
blanja aku jgk!hehe

nabilah;HAHA.jgn jeles~

Akif said...

weh. ko dh ade Versus? best gler seyh. ko bli satu post kt aku sni blh x? *blink*

khaliesah said...

hehehehe.belilah wei.
best GILA nak mampos kau.