20100321



FREAKING JEALOUS

17 comments:

nawal said...

klaes, bile bendenye tu?

ari tu tgk iklan die kt tv, ak cam eksaited lak..
padahal ak bukn leh peminat.
aura diorg kot..

nabilah said...

aku pong jeles dkt kwn2 aku yg pegi
aku rase mcm nk ikut diorg skali
waaa~

best duh tgk vid2 konsert ni

khaliesah said...

nawal. hari sabtu hr tuh.
T_T
kau yg x minat un rs nak ikut, ak yg minat ni lagi lah..huhu
sob3


nabilah.JELES GILA

nawal said...

itu ah pasal!

ak kgum ar ngan cara ko kawal nafsu

khaliesah said...

nawal;hahahaha
weh beli versus cpt. BEST gila romantik!!!!!!!!!!hahahaha

anis;LaDolceVita. said...

sme la kite.
turut berase jeles.

khaliesah said...

dah nak mati kejelesan tgk video dorg.huhu

nabilah said...

aku menyampah
aku loading vid2 tu, tp mcm xnk tgk
mmg mati kejelesan la khales

khaliesah said...

haha.kan ak dh ckp.
baek xyah tgk.

sugar2 kapas strawberry said...

xpe,...nti kita g tgk sama2..hahaha ;)

khaliesah said...

tuhla.nant pg.haha

anis;LaDolceVita. said...

aku ingat time aku da bnyk duet nnti aku nk pegi la.
tp xmo la yg tiket ramai tu,
aku nk vip seat sbb aku xthn crowded.
haha.
tp nk tunggu time aku bnyk duet tu,
agaknye da bpe la umur heechul,eunhyuk n others tu,
haha.
;DDD

khaliesah said...

HAHA.
tape kalo ak ade duet ak bgla ko
kte konvoi pg ss3.
ke kalo x ckp duet lg,
amek parttyme job jd cleaner kat stadium uh.
dgr dr tepi pun ckpla.haha

eyeNa said...

wah im freaking jealous also...bertuah badan saper yg boleh g ari2...huhu

khaliesah said...

tuhla.best2

momoe said...

<3 shindong kate c ya 2 years more
hehe XD

khaliesah said...

yeke~
okela tu smpat nk kumpul duet.ahakz