20100126

suuwwiiitt 8teen~

Party Hat Kids Pictures, Images and Photos

HEPI BURP~DAY TO ME~!
wahaha.sthn skali.huhu

anyway, nak ucp berbilion trima kaseh kpd kuarge,cikgu,kwn2 saya yg disygi coz wish saya sama ad sblom 26 o tpt pkul 12 o slps kul 12 mlm.
ingatan anda sgtla saya hargai..kamsahamnida.
kpd mereka yg saya tidak berkesempatan utk wish pd besday anda.
minx maaf byk2
bkn xnak tapi lupa.biasalah dah berumur.haha

anyway,smlm dah dapat hadiah hari jadi~
mak ayh aku bagi bku yakjuj makjuj tu n cd korea yg dpesan pd sari.hehe

time kaseh sume!

p/s;happy besday to hero jae jeong too!
nisah jgn jeles ek.hak3

2 comments:

nawal said...

dear khaliesah cun (maaf berbohong),
selmat hari tua. Aku tau, menjadi seorang yg TUA bukanlah perkara mudah. ngeh2x~
Moga kau sentiasa dikuatkan.

khaliesah cun,
terima kasih ak ucapkan kerana telah menjdikan hari2 aku di hostel bermakna dan bahagia
( okeh, ini seruis)


ak sentiasa mendoakan kau semoga kau ketemu kebahagiaan yg haqiqi dan cinta sejati selamanya( w'pun cinta sejati itu tidak sehensem ak punyer)

nota kaki: ak nk wat post spesel utk ko, tapi ramai yg dah buat... heheheh

khales said...

time kaseh nawal yg cun gle nak mampos.
huhu
xpe..ni un dh tharu nie..hehe
eh
ko lupe nak tules nawal syg khalies.hahaha

aku akn pastikan 'dia' hensem dr ko pny.huhu
btw,makin tua makin cun!hak3
time kaseh anyway =)