20100124

silalah letak tajuk ikut suka

currently listening to 2AM new song,'Even If I Die, I Can’t Send You Away'
sedap lagu nie.lagu sedih.tp sebab aku x phm die nyanyi jadi buat2 phm je..huhu!
btw, aku nak kongsi apa yang aku dapat hari ni.
mungkin ramai yang dah baca,tapi nak tulis jugak!
benda ni xdala besar mana, cuma bebebeberapa rangkap ayat je

Letakkan dunia di telapak kakiku, biar kupijak.
Simpankan akhirat dalam jiwaku biar kurindu.
Sisipkan Cinta dalam hidupku biar aku menjadi aku.
Langit tunggu kutawan, bumi tunggu kulakukan perubahan

oke ayat ni aku dapat dari laman web hilal asyraf >> http://ms.langitilahi.com
best laman web dye.silalah baca
maybe aku ni xdala alim,mesti ramai cakap, dahla gila korea tp nk bagi tazkirah pulak..haha
lanx akulah!huh!
btw,silalah baca kalo ada kesempatan.daa~

o(^^,)o

6 comments:

syafiqah.syahirah said...

haha.
kao tak bajet alim
gila korea kao pn
kao lebih siqoh dari aku....kot :)

khales said...

ye ar ko.
mana ko tau dlm haty aku..hehe
bak kate mira.hahah

nawal said...

eceh..kales bermadah pilu doh..
meh ak wat pengakuan..
ko un lebey siqoh dri ak.

khales said...

eyy..mana ade
ko lagi siqohlah.

Lil' Caliph said...

post ko yg ni,
adeh3, trase.

aku kne nasihat sbb ske korea laa.

khales said...

no komen~
dah biase dahh