20110905

semangat-less :(

first time tak ada azam tahun-baru-masuk-sekolah. haih
dulu, sebelum masuk sekolah banyak azamnya. em, tercapai ke tak tu lain cerita lah kan. huhu
tapi tak kisahlah ada la jugak sekurang2nya.

kenapa semester ini tak ada?
laaama sangat cuti
kmarathon tak habis lagi
tak mampu nak terima kenyataan dah masuk degree
tengah syok tgk PTB
sebab kawan perempuan itu. ah malasnya nak jumpa dia!
takut tak mampu nak bawa dntistry
kitaran tidur dah terbalik. siang jadi malam, malam jadi siang =.='
otak dah karat. hmm

apa lagi?
MALAS nak belajar. nak kahwin boleh tak? haha

ok bye.


4 comments:

nabilah said...

sama mcm aku
sume terbalik

kusa dh nk dftr kn

tp serious, aku tkde smgt nk masuk u

Khaliesah . said...

sameeee..hmm

apples and roses said...

khaliesah rahim nak kawennnnnn ! seronoknyeeeee!

zida said...

STUDY !! haha


selamat masuk degree :P