20110818

ada berani?


backpacking Korea?
tiba2 pulak teringin. dari bayar beribu2 ikut travel agency baik pergi sendiri kan.
tapi aku tak berani. haha
nak pergi luar Selangor pun susah, apatah lagi luar negara
jadi siapa2 yang berani, ajakla aku sekali. keke

4 comments:

Sarah Iman Khairul Azhar said...

u can try if u have enough confident
tp macam susah sikit sbb korea takcakp english. u shud try backpackers negara yg senang sikit nak communicate ;)

Heh, g lah review the cheap or affordable motel kat korea

plus, ikut agent murahnya berkali ganda sebenarnya drpd pergi sendiri

ak pergi sendiri, kena duduk motel murah gila, malam2 kat belakang ada org mabuk =.=' pengalamannn. taklalu makan nasi seminggu masa tu .

eh just lemme know kalau hang dapat pergi. nak pergi jugaaa

syafiqah syahirah said...

eh koranggggg
nak jugak nak jugak!
hihihi
bestnya wehhh
jum khales jum!
sari ponggg.tak pun kita pergi melawat sari bila dia dah kat oversea nanti.excited pulak rase.muehehe


khales,i am okayy.haritu je emo :p


*hihi sukehati je komen byk2 :D

Khaliesah . said...

ohh travel agent lagi murah ea? kalo gitu g ngan travel agent la. tapi mcm x bebas sgt.. kte x ley g tmpt yg kte nk g.. tp xpe.

kalau aku dapat pergi, insyaAllah aku ajak korang. eceh. mcm xlme lg je. kui2.

kalo betul nk g sndri, bleyla kita soh pipbo usha2 tmpt. akak ayla pun ade. hari tu nawal la yg smgt nk g korea. rncg sndri katenya. kata jela. haha.

tapi kalau same2 cuti bolela kita rancang same2. sbb masalahnya skrg, duet n masa tak ade. tp kalo ade rezki, bolela kita berkhemah kat Korea ramai2.bestnya! ^^

han eba said...

syok nii.

btw, relink me please. tq ;D