20110719

pandan

Alhamdulillah dapat pergi pandan. tapi aku tidaklah seeksaited dulu. sebab sebelum ini dah pergi sana. rasa macam cuak sangat. boleh ke aku bawak dentist ni. senior2 sume terer2. adeh. lagi satu, kena naik bas lagi nanti kat sana. mulalah busy balik. mulalah tak cukup tidur balik. kena struggle. dengan kata lain, aku malas nak belajar balik. huhu. tapi apa pun aku tetap bersyukur sebab dapat kos yang aku nak. Alhamdulillah..

mungkin ada yang tertanya2, apakah pandan?

pandan tu pandan indah. kat situlah nanti budak medik dan gigi usim further study dorang. jadi macam kalau kau tak dapat pergi situ, sedih sangat. sebab kawan2 kau semua dah pergi pandan, kau tinggal sorang2 kat nilai. sedih memang sedih. aku pun sedih sebab ada kawan aku yang tak dapat pergi. takpelah mungkin bukan rezeki dorang. mungkin dorang ada peluang lain. siapa tahu kan? Allah je yang tahu.

kesimpulannya. em kena tingkatkan semangat nak belajar balik =_='

gud luck kepada mereka yang nak masuk september ni


p/s; akhirnya android sudah berada dalam genggaman ku ^^

7 comments:

nabilah said...

TAHNIAH KHALIESAH!!

ohh btw, aku nmpk p.s kau tu! best gilaaaa.

apples and roses said...

ANDROIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ?????








*marah ni, marah!


congrats :D

Khaliesah . said...

ngahahaha.. nset ak yg lme da rosak~ kui2

btw, tq :)

beja, congrats jugak!

syafiqah syahirah said...

NAK ANDROID JUGAAAAAAAAAAAK


WEH NNTI BUATKAN BRACES FREE UTK AKU!
HEHEHEHE

marshaPetrelli said...

khalies..congrats dpt further dentistry~:)

nak braces free jugakk..hewhewhew:D

Khaliesah . said...

eyqa; muehehehe.blilaaa.

mar;tq :)

Sarah Iman Khairul Azhar said...

hp apa weh?