20110529

suju dan belia


aku tak pergi hari belia tu walaupun free dan ada super junior m.
walaupun agak sedih, tapi aku tak sanggup mempertaruhkan nyawa aku berhimpit dengan berjuta orang kat situ.

ntahla.

aku rasa berjuta sebab bila kena bayar beratus pun dah beribu maknusia pergi, apatah lagi free sure berjuta. tapi.. abang aku pergi.

oh dia bukan pergi untuk melihat super junior, tapi untuk kerja2 survey tentang belia. bila aku tanya dia nampak tak super junior, abang aku kata tak sebab bila dia pergi tempat konsert tu, ada ramai sangat orang dan ramai yang terkinja2 so, abang aku terus balik. dia takut nanti tiba2 ada tanah runtuh, puting beliung dan seangkatan dengannya.

Alhamdulillah aku tak termasuk golongan yang terkinja2 tu. kepada yang nak sangat pergi, tapi tak pergi, tahniah. kau sayang akhirat lebih.

7 comments:

lil caliph said...

:) :) :)

lil caliph said...

aku rasa suju pun tergagau tengok org terkinja2 mcm tu. rimas!

Sarah Iman Khairul Azhar said...

that;s why im not going :) nice entry . aku takda kekuatan nak post macam ni

Nur Ameera :) said...

OMG I pun tak pergi. you buat I sedar yg if kita nk sgt jumpa diorang, we still can go to Korea and meet them personally and etc. love this post <3

Khaliesah . said...

sari; ko lg kuat dr aku la ;)

ameera;tq :)

syaidatina amirah said...

stetmen las kau.sentap.gewd job!

anis nadyra az said...

haha..

Baik duk rumah tengok tv sambil makan buah naga lagi best kot. Hehe.. :)

terbaik lah khalies