20100527

new one week


aku tau tajuk itu agak sukar difahami.
tapi cuba kau tukar jadi b.m mesti kau faham. haha

oke cuti untuk 4 hari. best kot!
sempatla aku tengok 2d1n. seunggi kuh! huhu ;P

buat siapa2 yang tak tahu lagi en, orientasi aku 2 hari je kot.
seyes heaven! aku dah la anti LDK2 nie. Alhamdulillah takde.
just a few taklimat and ceramah. okela. silalah jeles kanak2 lain. hihi

so far, ok. not too busy. just penat kat atas bas je.
kolej aku jauh kot dari tempat kuliah. kena naek bas 12km=10 minit.
ko tak rasa ke keletihan aku. tambah2 bila kena berdiri. adeh. bleh jadi lidi kaki aku hari2 macam tu.
dengan berebut basnya. eh tu takpe. aku pakar oke HAHA

minggu depan start kuliah. semoga dipermudahkan.

hidup baru persekitaran baru.
memang susah nak istiqamah.
takda orang nak push kau tegur kau. bagi tazkirah tiap2 hari
seriously im missing that biah. but life must go on rite?
kau la yang kena paksa diri kau. ajak kawan2 lain. saling tegur menegur
memang susah kot nak buat. dulu orang ajak kau sekarang kau kena ajak orang.

akak2 senior pun ada cakap amalkan apa yang kita dah belajar.
sebab orang yang dah tau, kalau tak amalkan lagi teruk seksaannya kan?
nauzubillah semoga aku kau dan mereka dijauhkan. AMIN
dan kalau aku tersalah simpang silalah tegur eh.

10 comments:

fye said...

wahh bestnye ko da setat duduk U!

:D

khaliesah said...

biasa je. ko bulan jun/july e?gud luck!

anis winchester said...

Wah,
seronok betul dua hari jep!
Haha.
Doakan aku sehari je ek.
Setakat tunjuk tmpat kuliah n kolej je.
Haha

girlfriend abg kacak said...

hai awak

rindu ♥

budak paling hot said...

hoi apasal ko due hari je????

sugar2 kapas strawberry said...

xde orientasi???waaaa..best kot.akm dlu 5 hari orientasi.penat2

adobemujahidcs3 said...

2 hari???...

kitorg xde orientasi pon =p....
lagi best...huhuh

khaliesah said...

anis;baahahaha.oke2 AMINNN.haha

gf abg kacak(?); rindu jugak.kim slm kat abg kacak.HAHA

budak hot kee? ;P :kitorg spesel kot.dorg tgk yg msk cumel2 tu x smpai hati nk wat lame2.hahah

sis linn;orientasi 2hr jep. best2

aiman;cehh.ko laen kes.tape nant ko mesti kna orientasi kat jepun.huhu

zida said...

lama lama pun best apa. tapi buat aku bosan gak, sebab budak2 engine dpt banyak free time. keje aku asek tido je. hahaha

khaliesah said...

zida;haha~
okela tu