20100331

i'm bored, you?



status; keboringan melampau
HB tggu subs, WGM tggu episod minggu dpn.T_T

so, ape yang perlu kita buat? maen gamelah jawapannya.HAHA

currently, sdg bergiat aktif dalam game2 ini;
1. restaurant city
2. happy island
3. my city life
4. my town
5. hotel city


orang laen sebok nak intrvw, ak pulak sebok maen game.
tuhla korang, sape suruh nak pg luar negara *dlm nada jeles XD hehe

jadik,kalau ade mereka2 yang tengah super duper boring tuh dan segeng dengan aku jgn malu2 kambeng add aku jadi neighbour korg.haha
adios~^^

13 comments:

Lil' Caliph said...

oh yess. baru kau phm ap yg aku rse slama ni XD

khaliesah said...

haha.eh ap yg ko rs?

anis;LaDolceVita. said...

aku sebuk interview,jpj ngan maen game skali.
haha.
betapa tidak organize nye hidup aku.
;DDD

nabilah said...

dlm list kau, aku maen restaurant city je
aku x super terer mcm kau

khaliesah said...

anis;weh jgn maen game. game utk mereka yg mati kebosanan mcm ak je.haha.kau wat intrvw dlu.kalo dh lps, br bley join.baahahaha.

nabilah;well~~HAHA

fye said...

eyh, aku smpai skrg xpena try game2 tuh..

xreti seyh..



*gile kuno aku~*

fye said...

eyh, aku smpai skrg xpena try game2 tuh..

xreti seyh..



*gile kuno aku~*

syafiqah; said...

hoi.add aku kat my town okke
baru join.bahahahaah
hadiah juga mahu :)
*tak malu

Wanie said...

yaa~ i'm bored. heh. hello~ first time snggah d blog nie. aku ska the bckground. vintage. heh. slm prkenalan :D

nawal said...

kales, meh aku nyanyi tuk ko!

nak?

khaliesah said...

fye;xpyh try.ko ad intrvw.jgn maen.haha

eyqa;sistem barter.ngee~ :)

wanie;ahakz! nice to meet u~
*skema2.huhu

nawal;xnakkk~~~!!
hahaha

adobemujahidcs3 said...

yer...saya sgt buhsan juger...

(-,-)"

khaliesah said...

jom maen game!haha