20100223

tagged 03



ak telah ditag oleh nana thanks yo!

Once you've been tagged, you are supposed to write a note with
23 random things, facts, habits, or goals about you.
At the end, choose 5 people to be tag

Results:

1. baek

2. baek gila

3. baek gila nak mampos.hahahahaha XD

4. suka cakap fakta yang benar lagi2 yang 3 kat atas tuh.baahahaha~

5. sedang duduk rumah dan tanam anggur. oh, anggur aku pun dah makin besar nampaknya.

6. berada dalam kedebaran menunggu RESULT Sijil Paling Mudah

7. SHINee's

8. suka gila filem XMEN.best2

9. aku baru je tgk Twilight minggu lepas, ingatkan cite itu banyak aksi tapi banyak jiwangs saje.

10. penakut, tapi kalo tiba2 berani memang aku dah tak kesah apa.

11. ada nightblindness. tapi sekarang dah kurang.

12. can easily forgive but not easily forget. and sometimes aku bley jadi pendendam.muahaha

13. addicted to Hlovate , RAM and SophieK.

14. rubic cube aku yang kat rumah ni x siap2 lagi sejak beli bulan lepas. dah lupa step akhir! *help me!*

15. tengah belajar kereta. dan menunggu ujian minggu depan~. wish me luck!

16. kredit aku sekarang tak pernah habis cume expired je lebih.huhu

17. kedekut tapi cumil dan baek.hahahaha

18. ambil berat pasal duet. terutamanya duet akulah.huhu

19. benci cite numbers and 24.urghh pening2~

20. last but not least, cun gila cantek cumil anggun *stop3!* ahakz!XDD

21,22,23..
dah tak larat nak pikir.sorry nana ;)
but thanks anyway~

mahu tag mye, nabilah, linn dan sape2 yg mahu buat~

12 comments:

nawal said...

best ke twilight tu?

Leonhart said...
This comment has been removed by the author.
Leonhart said...

banyak angkat bakul sendiri nampaknya...haha

sugar2 kapas strawberry said...

errr...adkh linn itu sy???
tny smbil tutup muka nih.. ^________^

khaliesah said...

best.tp cam senyap sangat cte tuh.

btolla awak.. ;)

angkat bakul?haha

lil caliph said...

ahaha.

lil caliph said...

baik.
baik gila.
baik gila nk mampos.

weyy,ko nk putarbelitkn fikiran org ke ha?
=p

haha

nabilah halimi said...

hahaha
aku suke the first three fact tu

nabilah halimi said...

jap jap
fact?
yeke?

syafiqah.syahirah said...

haha.
nightblindness
cm tae kyung oppa :)

lil caliph said...

kekasih gelap khales, tae kyung~

khaliesah said...

lil; putarbelitkan..?mn ade..
sume org dh sedia maklum dah.haha
kekasih gelap?huhu
HTK ye. JGS no~haha

nabilah;fakta tiada yang benar melainkan yang benar belaka.huhu

eyqa;biasela..haha