20100131

lesen oh lesen


alhamdulillah aku dah start amali untuk kereta . dua hari sudah pun berlalu memang tough gila bawak kereta manual . tidak dapat diungkap dengan katakata . lagi2 orang rendah dan comel macam aku ni . . mana nak sampai clush tu . tensen2 . first tyme bawak berpeluhpeluh gila . penat nak tukartukar kaki . kereta tu pun aku rasa dah fedup nak start . hari kedua bawak , terus belajar naik bukit , parking , 3 penjuru .
hari kedua tu . . gila ? memang gila . tapi nak buat macam mana kan . nak lulus punya pasal . pakcik yg ajar aku tu pun dah veteran dalam bab2 ini , so ikut je la apa yang diajar .

anyway , aku x amik amali motor ! haha . that's a relief . hilang satu beban . time bawak keta tu selalu pikir 'alangkah bahagianya tengok orang yang dah lulus bawa kereta ! ' huhu . doakan aku dapat bawa kereta dengan baik ye ! terima kasih ! =)




pemandangan di tempat belajar tu . besar dan PANAS !



tengah bersantai tengok orang bawa kereta naik bukit


pakcik aka cikgu aku


otw balik rumah *muka bahagia dah hbs kelas* wohoo~!

5 comments:

sarah iman said...

i tink
'org rendah dan kecik macam aku'=
PENDEK.hahahahaha. kau patut
cakap mcm itu

nawal said...

penat tukar2 kaki?
heheh...lawak kot!
pakai kaki squidwed je lah

khaliesah said...

betol..
ko dah bawak lom?

nawal said...

penah laa..kete auto, kacang siud! leh pejam mate!

tpi kte manual, susah gilak.. asek2 kete terbrenti mengejut..smpai bjik mata ak terkeluar!

khaliesah said...

haha.keta auto mmg senang mcm kentut je.

btol3.keta manual uh..xle nak apa ckp ar.